Левски стана поредния клуб, който се включи в благородната кампания Подкрепа

...
Левски стана поредния клуб, който се включи в благородната кампания Подкрепа
Коментари Харесай

И Левски се включи в кампанията Подкрепа за българските капитани

Левски стана следващия клуб, който се включи в благородната акция " Подкрепа за българските капитани ". Тя е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха арестувани дружно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година. " Сините " одобриха да поддържат самодейността без никакви съмнения и с усмивки на разположение изпратиха позитивна сила към двамата.

Кампанията бе подета от близки и другари на двамата и започва на 6 декември - Никулден, ден на моряците. Клубовете, които я започнаха бяха Пирин от Благоевград, където е роден капитан Чанев, както и Черно море от Варна, където двамата са приключили висшето си обучение. Те бяха последвани от столичните Славия и Локомотив.

Отборите, както и околните и приятелите имат вяра, че управляващите вършат всичко допустимо въпросът с капитаните да бъде позволен бързо и сполучливо. Дано двамата скоро се приберат живи и здрави при фамилиите си, закриляни от Свети Николай Чудотворец.

Инициативата бе подкрепена още в първия ден от волейболен клуб ЦСКА, както и от Българската федерация по бокс. Очакванията са, че още отбори и огромни фигури в родния спорт ще се включат.
 Пирин и Черно море се включиха в благотворителна акция
Пирин и Черно море се включиха в благотворителна акция

В помощ на похитените български капитани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР